utställarlista

planera ditt besök 

Här kan du se vilka utställare som kommer att delta i mässan. Gör besöket så effektivt som möjligt och planera ditt besök i förväg. 
Academy
Academy är framtidens skola. Vi möjliggör snabba karriärskiften genom att föra samman de mest ambitiösa deltagarna med de snabbast växande branscherna. Academy erbjuder 12 veckors intensivutbildningar baserade på utbildningsformen Accelerated Learning, där syftet är att förbereda och utbilda människor med rätt förmågor och ambition för nya utmaningar och karriärer. Efter examen garanteras alltid en tillsvidareanställning.

Adecco
​​​​​​​Arbetsförmedlingen
Bilmetro
Björkhagsskolan
Brynäs IF
Byggutbildning Star i Dalarna

Celebra Industripartner
Celebra industri partner är ett entreprenörsföretag som hyr ut & rekryterar personal samt har egna entreprenader inom industri och byggsegmentet vi förmedlar smeder, svetsare, mekaniker, rörmontörer, underhålls personal med mera. Vi har varit verksamma sedan 2009 och har haft förmånen att förmedla personal sedan dess runt om i Sverige. 

​​​​​​​Centrum för Vuxnas Lärande
CVL är Sandvikens Kommuns vuxenutbildning. Vi finns till för dig som behöver komplettera din utbildning på grundskole- och gymnasienivå eller vill studera på eftergymnasial nivå. Vi erbjuder flera olika yrkesutbildningar och Yrkeshögskoleutbildningar. Om inte barnskötare är något för dig så kanske IT-utvecklare, kock eller automationstekniker är det? 

​​​​​​​Clockwork 

eXtra stöd i Sandviken
eXtra stöd i Sandviken är ett projekt finansierat av ESF (Europeiska socialfonden). Projektet ägs av region Gävleborg och är ett delprojekt i huvudprojektet eXtra stöd i Gävleborg. I Sandvikens kommun är eXtra stöd organisatoriskt placerat inom Arbetslivsförvaltningens enhet LOK-center. Projektets syfte är att utveckla metoder, arbetssätt och samverkansformer för att utrikes födda kvinnor och män i åldern 20-50 ska etablera sig varaktigt på arbetsmarknaden främst genom utvecklad språkprocess och fördjupade och kompletterande reguljära studier.


Fornby Folkhögskola

Färnebo Folkhögskola
Färnebo folkhögskola finns i Gävle och i Österfärnebo. Vi jobbar kreativt och hos oss kan du plugga uifrån just dina förutsättningar. På skolan i Gävle kan du läsa in dina grundskole- och gymnasiebehörigheter på Allmän kurs. Vi har också en Romanskrivarlinje för blivande författare. I Österfärnebo finns särskilda och mer praktiska kurser såsom Småskalig ekologisk odling, Icke-våld för att förändra världen, Naturens rättigheter och Omställningspiloterna.

Första Steget
Första Steget är en verksamhet inom Sandvikens  kommun, Arbetslivsförvaltningen som har som mål att hjälpa ungdomar 16-24 år att hitta sin väg mot studier/arbete. Vi motiverar och stärker ungdomar som saknar betyg från grund- eller gymnasieskola eller som väljer att avsluta sina studier, genom hälsa, personlig utveckling, arbetsmarknad och studie- och yrkesvägledning. Första Steget bedriver även årligen kommunens feriepraktik där 150 gymnasieelever får chans att komma ut i arbetslivet under sommaren.

​​​​​​​Försvarsmakten
​​​​​​​
Gävle kommun
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi har intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Här finns intressanta och utmanande jobb, 7500 kollegor och möjligheter för dig att växa. Vi erbjuder dig ett medarbetarskap där du får ta ansvar, kan utvecklas, får förtroende och är medskapande.

​​​​​​​Göransson Arena
Göransson Arena är en multiarena. Vår styrka finns i vår variation. Vår storlek och unika utformning öppnar upp för möjligheten att anordna allt från mindre till riktigt stora evenemang inom idrott, kultur och näringsliv.

​​​​​​​Hällefors folkhögskola
Hos oss kan du utveckla dina kunskaper inom bland annat Musikteater, Inredningsarkitektur & design och Scen- & eventdesign. Vi har även Form och design och Skriva för teater och scen som går på distans. Alla våra utbildningar är kostnadsfria och studiemedelsberättigade. 

​​​​​​​Högskolan Dalarna
Vi skapar öppna vägar till kunskap för ett gott samhälle. Hos oss kan du läsa program och kurser på både grund- och avancerad nivå och undervisningen bedrivs på campus eller via nät. Vi samskapar bildning, utbildning och forskning i Dalarna och i världen.

Högskolan i Gävle
Välkommen till en populär högskola! Gör som 16 000 andra – plugga på Högskolan i Gävle. Vi erbjuder dig både unika och utmanande utbildningar. Hos oss kan du bland annat läsa till fastighetsmäklare, socionom, kriminolog eller varför inte ingenjör?

IF Skadeförsäkringar
Som försäkringsrådgivare på If Skadeförsäkring får du möjlighet att hjälpa människor att bli trygga i sin vardag genom att erbjuda och sälja rätt försäkringar. Du jobbar med alla Ifs privata produkter så som bilförsäkring och personförsäkring. Ditt uppdrag är att ringa ut och boka upp befintliga och till viss del nya kunder för att sedan följa upp med en försäkringsgenomgång. Genom att ställa rätt behovsfrågor skräddarsyr du och erbjuder rätt försäkringslösning för varje enskild kund. För att lyckas i rollen kommer du få en gedigen introduktion med en utbildning om 4 veckor samt löpande coachning från en dedikerad ledare.

​​​​​​​IFTAC

​​​​​​​IPCO Sweden
IPCO är ett världsledande, globalt, bolag verksamt inom nischer såsom svavel, kemi, wood based panels, livsmedel med mer inom den industriella processindustrin. Bolaget, som tillhandahåller skräddarsydda lösningar till kunder i den industriella processindustrin, har 600 anställda och verksamhet i 35+ länder.  IPCO – tidigare Sandvik Process Systems – förvärvades av FAM AB, en del av Wallenberg-gruppen, under 2017. 

KompetensUtvecklingsInstitutet ​​​​​​
​​​​​​​Kungsberget

Lernia Bemanning
Lernia är statligt ägt och en av Sveriges 100 största arbetsgivare. Vi hyr årligen ut över 10 000 bemanningskonsulter och utbildar 35 000 personer. Lernia har försörjt svenskt näringsliv med kompetens i 100 år och finns över hela landet!

Lärarnas Riksförbund
Lärarnas Riksförbund är ett fackförbund för behöriga lärare och studie- och yrkesvägledare.
Vi är ett av de största förbunden inom Saco och har ca 90 000 medlemmar. Funderar du på att bli lärare? Kom och prata med oss om lön och arbetsvillkor!

Maserfrakt
McDonald's 

Mervärdet
Mervärdet är ett integrationsprojekt som drivs av Sandvikens kommun med stöd från ESF. Mervärdet utbildar arbetsgivare i Kultur- och handledning samt Validering och skapar branschspecifika nätverksgrupper för att öppna dörrarna till arbetsmarknaden för fler utrikesfödda.

​​​​​​​Midroc
​​​​​​​OnePartnerGroup

​​​​​​​Plushögskolan
Plushögskolan AB är en del av Sveriges största yrkeshögskoleaktör. Genom de tre varumärkena Affärshögskolan, Teknikhögskolan och Vårdyrkeshögskolan erbjuds yrkeshögskoleutbildningar, företagsutbildningar och preparandkurser. Yrkeshögskolorna har olika profiler för att du ska hitta rätt i arbetslivet.

​​​​​​​Polismyndigheten
Att arbeta för polisen är att skapa trygghet i människors liv. Varje dag. Tillsammans representerar vi som arbetar inom polisen en stor bredd av olika kompetenser och bakgrunder. Vi finns över hela landet och arbetar dygnet runt, året runt för att minska brottsligheten och öka tryggheten.

​​​​​​​Randstad
​​​​​​​
​​​​​​​Sandvikenhus
Sandvikenhus erbjuder attraktiva och trygga bostäder och lokaler med hög service. Vi utvecklar och förädlar lägenheter, bostadsområden och boendemiljöer. Vi planerar och projektleder, förvärvar och förvaltar fastigheter och mark. Därutöver ansvarar vi även för drift, skötsel och reparationer av Sandvikens kommuns fastigheter.

Sandvikens Kommun
Välkommen till Sandvikens kommun – Här gör vi varandra bättre. Vi har många spännande jobb med bra framtidsutsikter. Här jobbar 3000 personer inom ca 370 olika yrken. Vilka känner du till? Passar du för Sveriges viktigaste jobb? Kom till vår monter och gör ett enkelt yrkestest.  Här finns jobben som gör skillnad!

Sandvikens IF
Sjöviks folkhögskola
​​​​​​​Stiftelsen Hantverk & Utbildning

​​​​​​​Stora Enso
Allt som tillverkas av fossila material idag kan tillverkas av trä imorgon! Innovation, digitalisering och hållbarhet är tre viktiga fokusområden för Stora Enso som koncern. Stora Enso Skutskärs Bruk, som tillhör divisionen Biomaterials, är Europas största producent av fluffmassa för hygienprodukter i världsklass och har stort fokus på hållbarhet och hälsa. Stora Enso koncernen har 26 000 anställda världen över i 30 olika länder och arbetar med allt från skogsbruk till tillverkning av massa, papper, kartong, återvinningsbart byggmaterial och material för tyg samt forskning kring biomaterial. Många av Stora Ensos produkter använder du redan idag, t.ex. blöjan, tidningen, mjölkkartongen och chokladasken.

​​​​​​​Syntronic
Syntronic är ett ledande och globalt designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Hos oss får du arbeta med spännande projekt tillsammans med våra kunder som är världsledande företag inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Vi har nyligen passerat 1000 anställda och söker nu flera drivna och nyfikna medarbetare inom bland annat: teknisk projektledning, mekanik-, elektronik-, system- och mjukvaruutveckling. Vågar du anta utmaningen?

Säkra Larm
Säkra Larm – äg din trygghet
Vår inställning är att ditt är ditt. Därför bör du äga larmet som skyddar det du älskar. Din trygghet är för viktig för att bara ha till låns, det är något du ska äga. Hos oss har du dessutom valfriheten att välja om du vill ha åtgärd vid inbrott, brand och vattenskador eller inte. Vi erbjuder vad vi heter och samarbetar med branschens främsta leverantörer för att garantera trygghet till våra kunder i villor, lägenheter och mindre företag över hela Sverige.

Teknikutbildningarna i Norden
Som ett av Sveriges ledande utbildningsföretag, erbjuder Teknikutbildarna ett brett utbud av kurser och utbildningar inom elsäkerhet, underhåll, produktion och arbetsmiljö. I kurskatalogen finns både lärarledda och webbaserade kurser, men även företagsanpassade lösningar. I företagets elektrikerskola utbildas mer än 400 elever varje år utifrån ett teoretiskt och praktiskt upplägg.

Unionen Gävleborg
Unionen är facket för dig som är tjänsteman i det privata arbetslivet. Ett medlemskap i Unionen ger dig trygghet, utveckling och kraft att påverka ditt arbetsliv. Oavsett om du jobbar, söker nytt, är chef, studerar eller startar eget får du styrkan av 650 000 medlemmar i ryggen.

VS & Perssons Bussar
Vuxenutbildningen i Gävle

Västerbergs folkhögskola
Hos oss kan du läsa in grundskole- och gymnasiekompetens. Lära dig svenska. Utbilda dig till dramapedagog. Utveckla dina kunskaper inom musik, trä-smide eller textilt hantverk. Alla våra utbildningar är kostnadsfria och studiemedelsberättigade. Några kan du också läsa på distans. Inspireras på Västerberg!

YrkesAkademin YH

Tips för ett lyckat deltagande

Monter

Dra uppmärksamheten till din monter genom att satsa på monterns utseende. Det är inte lätt att höras i ett folk­vimmel - satsa på att synas istället!

Trycksaker

Hinner ni inte prata med alla besökare? Satsa på att ta med trycksaker (och godis och företagspennor) för att skapa mervärde.

Aktiviteter i montern

En aktivitet behöver inte vara kostsam eller tidskrävande för att vara kul - det kan räcka med en tävling eller demonst­ration av en produkt. Endast fantasin sätter gränser!

Bemanning

Se till att montern är beman­nad hela tiden. Schemalägg dagen så att all personal hin­ner med fika och vätskepau­ser mellan besökarna.