utställarlista

planera ditt besök 

Här kan du se vilka utställare som kommer att delta i mässan. Gör besöket så effektivt som möjligt och planera ditt besök i förväg. 
Academy
Academy är framtidens skola. Vi möjliggör snabba karriärskiften genom att föra samman de mest ambitiösa deltagarna med de snabbast växande branscherna. Academy erbjuder 12 veckors intensivutbildningar baserade på utbildningsformen Accelerated Learning, där syftet är att förbereda och utbilda människor med rätt förmågor och ambition för nya utmaningar och karriärer. Efter examen garanteras alltid en tillsvidareanställning.

Adecco
Framtidens jobb. För alla. Idag. Som Bemanningsföretag och rekryteringsföretag vill vi gå hem från jobbet varje dag med lätta steg som berättar att vi återigen har bidragit till att skapa ett mer inkluderande samhälle rikt på kompetens. Vi matchar individer med rätt uppdrag och är bryggan mellan nya talanger och etablerade företag. Vår passion är att hitta framtidens arbetskraft, och vi tror att nya perspektiv på vår tid och våra företags utmaningar, skapar nya lösningar som får affären att ta oväntade kliv framåt. Kliv som tar oss närmare en framtid som inte väntar. För dig som letar jobb betyder det att vi inte nöjer oss med att du blir anställd, vi vill se till så att du får rätt förutsättningar för att göra ditt bästa jobb i karriären.

Arbetsförmedlingen
Arbetsförmedlingen – experten på arbetsmarknaden. Vi bidrar på detta event med att visa på jobbmöjligheter idag och i framtiden, vad krävs det för kompetenser inom olika yrken och branscher. Vilka möjliga utbildningsvägar finns. Hos oss kan du testa VR tekniken och uppleva olika yrken via #yrkesjakten

​​​​​​​Berendsen
Textil- och tvättservice i Hofors levererar komplett hyr- och tvättservice av arbetskläder, entré- och golvmattor, städutrustning samt textilier till företag, verkstad, organisationer och institutioner inom privat och offentlig sektor. 

Bilmetro
Vill du jobba i en framtidsbransch? Biltekniken utvecklas ständigt och hos oss får du möjligheten att jobba med några av marknadens främsta varumärken som Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Kia och Scania. Rekryteringsbehovet av arbetskraft ökar ständigt i branschen. Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Bilmetro omsätter ca 3,6 miljarder SEK per år och har ca 600 medarbetare

Björkhagsskolan
Inom Björkhagsskolan finns verksamheterna; Svenska för invandrare, Vuxenutbildning*, Yrkesvux, Grundläggande vuxenutbildning och Introduktionsprogram. Yrkesvux i Gästrikland är ett samarbete mellan Gästriklands kommuners vuxenutbildningar på gymnasial nivå. Målet är att varje kommuninvånare ska kunna erbjudas möjlighet att studera de kurser och utbildningar var och en önskar, oavsett bostadsort. Yrkesvux i Hofors har utbildningarna elektriker, verkstad samt barn och fritid. 

Brynäs IF
En bra start är Brynäs Ifs sociala verksamhet där vi jobbar tillsammans med UNICEF och våra starka partners för att barn och unga ska få en bra start i livet och i sina karriärer. Ett område inom En bra start heter Vägen in, där vi jobbar just för att sänka den höga ungdomsarbetslösheten vi har i Gävleborgs län. Vi använder kraften i Brynäs IF som varumärke till att göra skillnad i samhället, på riktigt.

Byggutbildning Star i Dalarna
STAR är byggbranschens egna utbildnings- och utvecklingsbolag!  Byggbranschen är en bred bransch med många kreativa yrkesroller och flera karriärvägar. Är du intresserad av utbilda dig till ett yrke i byggbranschen är utbildningsutbudet i Dalarna och Gävleborg väldigt bra. Har du erfarenheter av byggbranschen men saknar formell utbildning kan en branschvalidering hos STAR vara ditt snabbspår in i byggbranschen.

Celebra Industripartner
Celebra industri partner är ett entreprenörsföretag som hyr ut & rekryterar personal samt har egna entreprenader inom industri och byggsegmentet vi förmedlar smeder, svetsare, mekaniker, rörmontörer, underhålls personal med mera. Vi har varit verksamma sedan 2009 och har haft förmånen att förmedla personal sedan dess runt om i Sverige. 

​​​​​​​Centrum för Vuxnas Lärande
CVL är Sandvikens Kommuns vuxenutbildning. Vi finns till för dig som behöver komplettera din utbildning på grundskole- och gymnasienivå eller vill studera på eftergymnasial nivå. Vi erbjuder flera olika yrkesutbildningar och Yrkeshögskoleutbildningar. Om inte barnskötare är något för dig så kanske IT-utvecklare, kock eller automationstekniker är det? 

​​​​​​​Clockwork 
Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i femton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.

​​​​​​​Edugrade
Edugrade erbjuder utbildningar som leder till arbete. Vi utbildar inom IT och bredbandsutbyggnad och samtliga av våra utbildningar är skapade i nära samarbete med ledande aktörer inom branscherna. Vi har ett brett utbud av utbildningar inom Yrkeshögskola, Arbetsmarknadsutbildning och Uppdragsutbildning.

eXtra stöd i Sandviken
eXtra stöd i Sandviken är ett projekt finansierat av ESF (Europeiska socialfonden). Projektet ägs av region Gävleborg och är ett delprojekt i huvudprojektet eXtra stöd i Gävleborg. I Sandvikens kommun är eXtra stöd organisatoriskt placerat inom Arbetslivsförvaltningens enhet LOK-center. Projektets syfte är att utveckla metoder, arbetssätt och samverkansformer för att utrikes födda kvinnor och män i åldern 20-50 ska etablera sig varaktigt på arbetsmarknaden främst genom utvecklad språkprocess och fördjupade och kompletterande reguljära studier.

FindIT
Forum for Industrial IT Solutions, skapar förutsättningar att fördjupa området industriell IT genom ökad kompetensutveckling för små och medelstora företagen i regionen.

Fornby Folkhögskola
En levande mötesplats för lärande och fria samtal. Fornby folkhögskola finns i Borlänge, Falun och Ludvika. Vår inriktning är allmänna behörighetsgivande kurser och kurser med estetisk och konstnärlig inriktning. Sedan 2018 erbjuder vi även fritidsledarutbildning.  Vi driver ett folkhälsoarbete för demokrati, samhällsengagemang, livslångt lärande och delaktighet i kultur och samhälle.

Färnebo Folkhögskola
Färnebo folkhögskola finns i Gävle och i Österfärnebo. Vi jobbar kreativt och hos oss kan du plugga uifrån just dina förutsättningar. På skolan i Gävle kan du läsa in dina grundskole- och gymnasiebehörigheter på Allmän kurs. Vi har också en Romanskrivarlinje för blivande författare. I Österfärnebo finns särskilda och mer praktiska kurser såsom Småskalig ekologisk odling, Icke-våld för att förändra världen, Naturens rättigheter och Omställningspiloterna.

Första Steget
Första Steget är en verksamhet inom Sandvikens  kommun, Arbetslivsförvaltningen som har som mål att hjälpa ungdomar 16-24 år att hitta sin väg mot studier/arbete. Vi motiverar och stärker ungdomar som saknar betyg från grund- eller gymnasieskola eller som väljer att avsluta sina studier, genom hälsa, personlig utveckling, arbetsmarknad och studie- och yrkesvägledning. Första Steget bedriver även årligen kommunens feriepraktik där 150 gymnasieelever får chans att komma ut i arbetslivet under sommaren.

​​​​​​​Försvarsmakten
En myndighet där du kan tjänstgöra såväl på heltid som deltid. Vi svarar på frågor om värnplikt, tjänstgöring i Försvarsmakten eller Hemvärnet. Här i Gävleborg har vi en utbildningssektion tillhörande Livgardet samt en Hemvärnsbataljon där du kan tjänstgöra vid sidan av ditt ordinarie arbete eller studier. Välkommen!
​​​​​​​
Gävle kommun
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi har intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Här finns intressanta och utmanande jobb, 7500 kollegor och möjligheter för dig att växa. Vi erbjuder dig ett medarbetarskap där du får ta ansvar, kan utvecklas, får förtroende och är medskapande.

​​​​​​​Göransson Arena
Göransson Arena är en multiarena. Vår styrka finns i vår variation. Vår storlek och unika utformning öppnar upp för möjligheten att anordna allt från mindre till riktigt stora evenemang inom idrott, kultur och näringsliv.

​​​​​​​Hermods
På Hermods Yrkessvenska i Gävle lär du dig svenska anpassat till din yrkesinriktning och språknivå. Du får lära dig om den svenska arbetsmarknaden, lagar och regler samt viktiga begrepp inom den bransch som intresserar dig.  Undervisningen sker antingen på plats i våra lokaler eller kombineras med en yrkesutbildning alt praktik/anställning. Hermods har hållit på med vuxenutbildning sedan 1898. Vi på Hermods tror på alla människors rätt till frihet genom egenförsörjning och utveckling. För oss är dina behov viktiga och alla våra utbildningar är individanpassade för att lättare kunna leda dig mot dina mål.

​​​​​​​Hällefors folkhögskola
Hos oss kan du utveckla dina kunskaper inom bland annat Musikteater, Inredningsarkitektur & design och Scen- & eventdesign. Vi har även Form och design och Skriva för teater och scen som går på distans. Alla våra utbildningar är kostnadsfria och studiemedelsberättigade. 

​​​​​​​Högskolan Dalarna
Vi skapar öppna vägar till kunskap för ett gott samhälle. Hos oss kan du läsa program och kurser på både grund- och avancerad nivå och undervisningen bedrivs på campus eller via nät. Vi samskapar bildning, utbildning och forskning i Dalarna och i världen.

Högskolan i Gävle
Välkommen till en populär högskola! Gör som 16 000 andra – plugga på Högskolan i Gävle. Vi erbjuder dig både unika och utmanande utbildningar. Hos oss kan du bland annat läsa till fastighetsmäklare, socionom, kriminolog eller varför inte ingenjör?

IF Skadeförsäkringar
Som försäkringsrådgivare på If Skadeförsäkring får du möjlighet att hjälpa människor att bli trygga i sin vardag genom att erbjuda och sälja rätt försäkringar. Du jobbar med alla Ifs privata produkter så som bilförsäkring och personförsäkring. Ditt uppdrag är att ringa ut och boka upp befintliga och till viss del nya kunder för att sedan följa upp med en försäkringsgenomgång. Genom att ställa rätt behovsfrågor skräddarsyr du och erbjuder rätt försäkringslösning för varje enskild kund. För att lyckas i rollen kommer du få en gedigen introduktion med en utbildning om 4 veckor samt löpande coachning från en dedikerad ledare.

​​​​​​​IPCO Sweden
IPCO är ett världsledande, globalt, bolag verksamt inom nischer såsom svavel, kemi, wood based panels, livsmedel med mer inom den industriella processindustrin. Bolaget, som tillhandahåller skräddarsydda lösningar till kunder i den industriella processindustrin, har 600 anställda och verksamhet i 35+ länder.  IPCO – tidigare Sandvik Process Systems – förvärvades av FAM AB, en del av Wallenberg-gruppen, under 2017. 

KompetensUtvecklingsInstitutet ​​​​​​
KompetensUtvecklingsInstitutet utbildar personer på olika nivåer inom vård, omsorg och förskola – alltid med målet att göra verklig skillnad för individ, grupp, organisation, verksamhet och samhälle.  Sedan starten 1999 har vi fokuserat vår utveckling och kompetens inom några av samhällets viktigaste områden – vård, omsorg och förskola. Vår långa erfarenhet har gjort att vi blivit specialister på utbildning inom dessa områden. Vi har utvecklat en expertis som gör oss till ett av landets ledande utbildningsföretag inom våra fokusområden. Vi har över 170 kommuner och företag som kunder i hela landet.

​​​​​​​Kungsberget
Kungsberget är en växande skidort och därmed också en växande arbetsplats med stor möjlighet för rätt person att växa och utvecklas. Varje vinter anställer vi över 200 medarbetare för säsongen och du kan välja mellan arbeten såsom skiduthyrare, skidlärare, restaurangmedarbetare, lokalvårdare, receptionister och många andra spännande yrken. Vi tillhandahåller utbildning till flera av tjänsterna. Hos oss har man kul på jobbet!

Lernia Bemanning
Lernia är statligt ägt och en av Sveriges 100 största arbetsgivare. Vi hyr årligen ut över 10 000 bemanningskonsulter och utbildar 35 000 personer. Lernia har försörjt svenskt näringsliv med kompetens i 100 år och finns över hela landet!

Lärarnas Riksförbund
Lärarnas Riksförbund är ett fackförbund för behöriga lärare och studie- och yrkesvägledare.
Vi är ett av de största förbunden inom Saco och har ca 90 000 medlemmar. Funderar du på att bli lärare? Kom och prata med oss om lön och arbetsvillkor!

Maserfrakt
Sedan starten 1939 har MaserFrakt växt till att bli ett av Sveriges största maskin- och transportförmedlingsföretag inom anläggning- och distributionsbranschen. Med det stora företagets resurser ser man nu MaserFrakts lastbilar och maskiner inom hela Dalarna och Gävleborg, men även på våra långkörningar genom hela Sverige. Vem levererar mjölken som står på köksbordet? Vem bygger cykelvägen till skolan? Dagligen sysselsätts 700 fordon och 600 maskiner, och med det 2000 personer. MaserFrakt – vi är en del av din vardag

McDonald's 
Att jobba på McDonald’s ger dig kunskaper och erfarenheter för livet. Precis som lumpen är Donken även en social skola där du får jobba i team med människor med vitt skilda bakgrunder. Vi erbjuder utbildning från första dagen på jobbet och en tydlig karriärstrappa för den som vill avancera. Du behöver ingen tidigare arbetslivserfarenhet när du söker många av våra tjänster. Är det något vi lärt oss sedan starten på 70-talet, så är det att driv och viljan att lära sig är viktigare än betyg på ett papper.

Mervärdet
Mervärdet är ett integrationsprojekt som drivs av Sandvikens kommun med stöd från ESF. Mervärdet utbildar arbetsgivare i Kultur- och handledning samt Validering och skapar branschspecifika nätverksgrupper för att öppna dörrarna till arbetsmarknaden för fler utrikesfödda.

​​​​​​​Midroc
Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll. Vår styrka ligger i vår långa erfarenhet och lokal förankring över hela Sverige. Vi är dessutom leverantörsoberoende. Sammantaget innebär det att vi vid behov kan skräddarsy lösningar utifrån specifika behov – lösningar som håller över tid och tål att utvecklas.  Vi tror på samarbete och arbetar gärna nära våra kunder och vurmar för långsiktiga relationer byggda på resultat och förtroende. För att lyckas med det erbjuder vi idag tjänster inom elinstallation, instrument, security, hiss, fastighetsautomation och mekaniskt underhåll.
​​
​​​​​​​Plushögskolan
Plushögskolan AB är en del av Sveriges största yrkeshögskoleaktör. Genom de tre varumärkena Affärshögskolan, Teknikhögskolan och Vårdyrkeshögskolan erbjuds yrkeshögskoleutbildningar, företagsutbildningar och preparandkurser. Yrkeshögskolorna har olika profiler för att du ska hitta rätt i arbetslivet.

​​​​​​​Polismyndigheten
Att arbeta för polisen är att skapa trygghet i människors liv. Varje dag. Tillsammans representerar vi som arbetar inom polisen en stor bredd av olika kompetenser och bakgrunder. Vi finns över hela landet och arbetar dygnet runt, året runt för att minska brottsligheten och öka tryggheten.

​​​​​​​Randstad
Randstad har en målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar. Det kan sammanfattas med vår mission – Shaping the world of work. Randstad erbjuder jobb inom nästan alla branscher och yrkesroller. Oavsett om du saknar erfarenhet eller har kommit långt i karriären hjälper vi dig att uppnå din fulla potential på arbetsmarknaden.

Region Gävleborg
Region Gävleborg är en av länets största arbetsgivare med bred verksamhet inom hälso- och sjukvård, miljö, infrastruktur, kollektivtrafik, utbildning och kultur. Det gör att du som medarbetare har många möjligheter till utveckling var du än arbetar i organisationen. Visste du att vi har 250 olika yrken? Några exempel är ambulanssjukvårdare, ekonom, IT-tekniker, kommunikatör, logoped, lärare, medicinsk sekreterare, projektledare, receptionist, undersköterska och vaktmästare. Välkommen till vår monter så berättar vi mer!

Sandbacka Park
En sciencepark och regional innovatitionsnod som ligger i Sandviken. Sandbacka Park idag är en av Sveriges snabbast växande scienceparker.
​​​​​
​​​​​​​Sandvikenhus
Sandvikenhus erbjuder attraktiva och trygga bostäder och lokaler med hög service. Vi utvecklar och förädlar lägenheter, bostadsområden och boendemiljöer. Vi planerar och projektleder, förvärvar och förvaltar fastigheter och mark. Därutöver ansvarar vi även för drift, skötsel och reparationer av Sandvikens kommuns fastigheter.

Sandvikens Kommun
Välkommen till Sandvikens kommun – Här gör vi varandra bättre. Vi har många spännande jobb med bra framtidsutsikter. Här jobbar 3000 personer inom ca 370 olika yrken. Vilka känner du till? Passar du för Sveriges viktigaste jobb? Kom till vår monter och gör ett enkelt yrkestest.  Här finns jobben som gör skillnad!

Sandvikens IF
Sandvikens IF är en av kommunens största samhällsaktörer och jobbar bland annat med aktiviteter för att ge barn och ungdomar en meningsfull fritid samt vara ett stöd och möjliggörare för ett första steg in eller tillbakagång till arbete. Inom den sociala verksamheten Framsteget som har över 1000 deltagare varje vecka kan du prova på olika idrotter och känna en gemenskap men även få chansen att leda aktiviteter för både barn, ungdomar och vuxna. Genom ett brett nätverk kan Sandvikens IF och Framsteget vara en första rad på ditt CV för ett framtida yrkesliv.

Sandviken Pure Power
Klimatförändringarna är en av våra största utmaningar. I Sandviken samarbetar näringslivet, forskningsvärlden och den offentliga sektorn för att skapa hållbara alternativ både för persontrafik och tunga transporter.

Sjöviks folkhögskola
Här kan du studera Musik, friluftsliv, Timring, Textilhantverk och återbruk. Här kan du även läsa in din grundskole- eller gymnasiebehörighet utifrån dina personliga förutsättningar samtidigt som du vistas i en fantastisk naturskön miljö direkt vid sjön Bäsingen söder om Dalälven. Internatet ger dig möjligheten att bo på plats och ta del av helhetsupplevelsen folkhögskola.

​​​​​​​Stiftelsen Hantverk & Utbildning
LEV DIN DRÖM! I Yh-utbildningen Hantverkslärling går kunskap i arv – från Mästare till lärling! Vi ger dig, som har lust och stort eget driv, chansen att arbeta med det hantverk du drömmer om. Vi erbjuder arbetsplatsförlagd lärlingsutbildning med personlig och erfaren handledning inom många olika hantverk. Utbildningen är på 500 yrkeshögskolepoäng, vilket i tid innebär 100 veckor. Teorin färgas naturligt in i den praktiska verksamheten. Efter utbildningen kan du arbeta som kvalificerad hantverkare i ditt yrke. 

​​​​​​​Stora Enso
Allt som tillverkas av fossila material idag kan tillverkas av trä imorgon! Innovation, digitalisering och hållbarhet är tre viktiga fokusområden för Stora Enso som koncern. Stora Enso Skutskärs Bruk, som tillhör divisionen Biomaterials, är Europas största producent av fluffmassa för hygienprodukter i världsklass och har stort fokus på hållbarhet och hälsa. Stora Enso koncernen har 26 000 anställda världen över i 30 olika länder och arbetar med allt från skogsbruk till tillverkning av massa, papper, kartong, återvinningsbart byggmaterial och material för tyg samt forskning kring biomaterial. Många av Stora Ensos produkter använder du redan idag, t.ex. blöjan, tidningen, mjölkkartongen och chokladasken.

​​​​​​​Syntronic
Syntronic är ett ledande och globalt designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Hos oss får du arbeta med spännande projekt tillsammans med våra kunder som är världsledande företag inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Vi har nyligen passerat 1000 anställda och söker nu flera drivna och nyfikna medarbetare inom bland annat: teknisk projektledning, mekanik-, elektronik-, system- och mjukvaruutveckling. Vågar du anta utmaningen?

Säkra Larm
Säkra Larm – äg din trygghet
Vår inställning är att ditt är ditt. Därför bör du äga larmet som skyddar det du älskar. Din trygghet är för viktig för att bara ha till låns, det är något du ska äga. Hos oss har du dessutom valfriheten att välja om du vill ha åtgärd vid inbrott, brand och vattenskador eller inte. Vi erbjuder vad vi heter och samarbetar med branschens främsta leverantörer för att garantera trygghet till våra kunder i villor, lägenheter och mindre företag över hela Sverige.

Teknikutbildarna i Norden
Som ett av Sveriges ledande utbildningsföretag, erbjuder Teknikutbildarna ett brett utbud av kurser och utbildningar inom elsäkerhet, underhåll, produktion och arbetsmiljö. I kurskatalogen finns både lärarledda och webbaserade kurser, men även företagsanpassade lösningar. I företagets elektrikerskola utbildas mer än 400 elever varje år utifrån ett teoretiskt och praktiskt upplägg.

Unionen Gävleborg
Unionen är facket för dig som är tjänsteman i det privata arbetslivet. Ett medlemskap i Unionen ger dig trygghet, utveckling och kraft att påverka ditt arbetsliv. Oavsett om du jobbar, söker nytt, är chef, studerar eller startar eget får du styrkan av 650 000 medlemmar i ryggen.

VS & Perssons Bussar
VS & Perssons är det lilla familjeföretaget som har vuxit och blivit en viktig del av resebranschen i Gävleborg. Idag bedriver vi både bussverksamhet med skol-, linje-, expressbuss- och beställningstrafik samt en resebyrå med destinationer och upplevelser världen över. Bolaget har närmare 350 medarbetare och drygt 130 fordon, som är stationerade i områdena Bollnäs, Söderhamn, Sandviken, Valbo och Östhammar/Öregrund.

Vuxenutbildningen i Gävle
Vuxenutbildningen i Gävle kommun är utbildning och studievägledning för vuxna Gävlebor. Vi bedriver grundläggande och gymnasial vuxenutbildning, yrkesutbildning, lärling, lärvux, SFI, studievägledning för alla vuxna i Gävle kommun samt utbildningscentrum för distansstudier.

Västerbergs folkhögskola
Hos oss kan du läsa in grundskole- och gymnasiekompetens. Lära dig svenska. Utbilda dig till dramapedagog. Utveckla dina kunskaper inom musik, trä-smide eller textilt hantverk. Alla våra utbildningar är kostnadsfria och studiemedelsberättigade. Några kan du också läsa på distans. Inspireras på Västerberg!

YrkesAkademin YH
YrkesAkademin är ett av landets största utbildningsföretag. Vi erbjuder yrkeshögskoleutbildningar, arbetsmarknadsutbildningar via arbetsförmedlingen och yrkesvux-utbildning via kommuner. Vi har ett brett utbud av yrkeshögskoleutbildningar inom flera olika branscher. Yrkeshögskoleutbildningarna är till största delen nätbaserade som passar dig som vill studera flexibelt, men vi har även platsbundna utbildningar. Hos oss kan du läsa en kort utbildning till ett attraktivt yrke!

Tips för ett lyckat deltagande

Monter

Dra uppmärksamheten till din monter genom att satsa på monterns utseende. Det är inte lätt att höras i ett folk­vimmel - satsa på att synas istället!

Trycksaker

Hinner ni inte prata med alla besökare? Satsa på att ta med trycksaker (och godis och företagspennor) för att skapa mervärde.

Aktiviteter i montern

En aktivitet behöver inte vara kostsam eller tidskrävande för att vara kul - det kan räcka med en tävling eller demonst­ration av en produkt. Endast fantasin sätter gränser!

Bemanning

Se till att montern är beman­nad hela tiden. Schemalägg dagen så att all personal hin­ner med fika och vätskepau­ser mellan besökarna.